Våra fabriker

 

villeroy-boch logga

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch startade sin produktion 1748. Idag är V&B Fliesen en av dom ledande producenterna av kakel och klinker. Sober design som är i en egen klass. V&B har ett stort sortiment för både privatpersoner och project så som lägenheter, hotell, industri kök samt pooler.

Webbkatalog: www.villeroy-boch.com

Villeroy-boch

 

peronda logga

Peronda Group

Spansk trend setter med kvalitet och design som vågar ta ut svängarna vid produktion av kakel och klinker. Peronda tillverkar bl.a. serien Museum som är en högblank polerad klinker med digital design av exklusiva stensorter samt djärva motiv i form av böcker och graffiti. Produkter för hem och offentlig miljö.

Webbkatalog: www.peronda.es

peronda

 

geotiles logga

Geotiles

Spansk leverantör av kakel och klinker. Berömda för sina vita plattor i det flesta formaten som används bla i större lägenhets projekt. Producerar även prisvärda klinker plattor.

Webbkatalog: www.geotiles.com

Geotiles

 

 

RecerRecer

Portugisisk kakel- och klinkerleverantör med prisvärd design och kvalitet. Levereras bla. till stora projekt, och konsumentkunder.

Webbkatalog: www.recer.pt

Fondovalle

 

 

Cevica

Cevica

Spansk leverantör av design kakel i mindre format. Levereras bla. till restauranger och privata kök.

Webbkatalog: www.cevica.es

Cevica

 

 

VidrepurVidrepur

Sedan 1988 har VIDEREPUR varit en av de stora globala tillverkarna av glasmosaik. Mosaiken produceras i Spanien och 99% tillverkas av returglas. Design och kvalitet är av högsta klass, samtidigt som man har en konkurrens kraftig prisbild.
Företaget har mer än 4000 distributörer runt om i världen och en stark position på den globala marknaden.

Webbkatalog: www.vidrepur.com

Fondovalle