Våra fabriker

Villeroy & Boch

villeroy-boch logga

Villeroy & Boch startade sin produktion 1748. Idag är V&B Fliesen en av dom ledande producenterna av kakel och klinker. Sober design som är i en egen klass. V&B har ett stort sortiment för både privatpersoner och project så som lägenheter, hotell, industri kök samt pooler.

Webbkatalog: www.villeroy-boch.com

Villeroy-boch

 

Peronda Group

peronda logga

Spansk trend setter med kvalitet och design som vågar ta ut svängarna vid produktion av kakel och klinker. Peronda tillverkar bl.a. serien Museum som är en högblank polerad klinker med digital design av exklusiva stensorter samt djärva motiv i form av böcker och graffiti. Produkter för hem och offentlig miljö.

Webbkatalog: www.peronda.es

peronda

 

Geotiles

geotiles logga

Spansk leverantör av kakel och klinker. Berömda för sina vita plattor i det flesta formaten som används bla i större lägenhets projekt. Producerar även prisvärda klinker plattor.

Webbkatalog: www.geotiles.com

Geotiles

 

Recer

Recer

Portugisisk kakel- och klinkerleverantör med prisvärd design och kvalitet. Levereras bla. till stora projekt, och konsumentkunder.

Webbkatalog: www.recer.pt

Geotiles

 

Cevica

Cevica

Spansk leverantör av design kakel i mindre format. Levereras bla. till restauranger och privata kök.

Webbkatalog: www.cevica.es

Cevica

 

Vidrepur

Vidrepur

Sedan 1988 har VIDEREPUR varit en av de stora globala tillverkarna av glasmosaik. Mosaiken produceras i Spanien och 99% tillverkas av returglas. Design och kvalitet är av högsta klass, samtidigt som man har en konkurrens kraftig prisbild.
Företaget har mer än 4000 distributörer runt om i världen och en stark position på den globala marknaden.

Webbkatalog: www.vidrepur.com

Vidrepure

 

Grespania

Vidrepur

Grespania är en privat aktör och en av Spaniens största producenter av keramiska produkter. Man har tre fabriker idag och är uppdelat på fyra varumärken:

  • Grespania lagerför vägg kakel och golv klinker i många olika designer och de flesta standard formaten.<&nbsp>Bellacasa marknadsför även dem vägg kakel och golv klinker men i ett lite smalare sortiment men med större fokus på priset.
  • Coverlam är en av de få fabriker som själva producerar klinker i storformat upp till 1200 x 3600 mm och i tjocklekarna 3,5, 5,6, 10,5 samt 12 mm.
  • Coverlam Top produceras i storlekarna 1000 x 3000 mm och 1620 x 3240 mm och tjocklekarna 10,5 och 12 mm. Dessa skivor kan me fördel användas bla som bänkskivor i en snygg design.

Webbkatalog: www.grespania.com

Grespania

 

Cerlat

Cerlat

Cerlat tillhör Mijares group och har producerat av keramiska produkter sedan 1994. Cerlat använder den senaste teknologin för att producera keramiska produkter både klinker och rödlera kvalitet. Styrkan ligger i produktionen av mindre format upp till max 60x60. Hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Här kan du designa dina egna granitkeramik plattor i minimum 1pall leveranser.

Webbkatalog: www.cerlat.com

Cerlat